Субота, 24 жовтня 2015 13:46

Продукція компанії "Грін Тім" сертифікована за міжнародним стандартом ISO 22000:2005

Компанія «Грін Тім» успішно пройшла сертифікацію з управління безпечністю харчових продуктів згідно з міжнародним стандартом ISO 22000:2005

 

ТОВ «Грін Тім» - ведуча компанія з вирощування, оброблення, холодному зберіганню та продажу овочів в Україні, самостійно впровадила систему управління харчовою безпекою в сучасних овочесховищах в Каховці та підтвердила ЇЇ відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до всіх організацій в ланцюгу виробництва та споживання харчових продуктів».

Компанія «Грін Тім» - одна з найбільш великих у Європі постачальників овочів, яка самостійно вирощує, зберігає та здійснює повний цикл передпродажної підготовки овочевих культур. Компанія інвестувала більш ніж 40 мільйонів доларів США в сучасні технологій ведення сільського господарства, побудувала ультрасучасний  склад потужністю 50 тисяч тон для холодного зберігання овочів, а також їх упаковки, сортування, мийки, чистки, полірування.
  
 
Рішення керівництва щодо необхідності впровадження системи управління харчовою безпекою зумовлено стратегією компанії в частині забезпечення споживачів найкращими овочами місцевого виробництва та надання послуг найвищої якості як на території України, так і за її межами.
 
Одним з найбільш поширених стандартів системи харчової безпеки є міжнародний стандарт ISO 22000:2005, який заснований на вимогах  HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) щодо визначення специфічних ризиків та контролю критичних точок з метою мінімізації небезпечних факторів до прийнятного рівня, а також виконання законодавчих і нормативних вимог до виробництва.
 
«Отриманий міжнародний сертифікат поєднує в собі необхідні вимоги до харчової безпеки. Така система стала ще одним важливим інструментом контроля найвищої якості продукції нашої компанії. Я вважаю, це приклад для багатьох аграрних підприємств України, які зобов’язані піклуватися про своїх споживачів», - підкреслює генеральний директор компанії Денис Сазонов.
 
Партнером ТОВ «Грін Тім» з міжнародної сертифікації стало іноземне підприємство «СЖС Україна». Після проведення всебічного  сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам  ISO 22000:2005, «СЖС України» рекомендувала компанію «Грін Тім» для отримання сертифікату.
 
Група SGS є світовим лідером і новатором на ринку контроля, експертизи, випробувань та сертифікації. Заснована у 1878 році, на сьогодні  SGS визнана еталоном якості та ділової етики. Більш ніж 80 000 співробітників працює в мережі SGS, яка налічує 1650 офісів і лабораторій по всьому світу та штаб-квартирою в Женеві (Швейцарія).
 
 
 
Останнє редагування Понеділок, 02 листопада 2015 14:18

Наші партнери

Підпишіться на нашу розсилку

Отримуйте корисну інформацію про пропозиції від компанії «Грін Тім» за допомогою Email!

Зворотній зв'язок