Контроль якості
Від поля до клієнта
Бізнес компанії «Грін Тім» заснований виключно на європейських принципах. Саме тому відповідність якості продукції найвищим європейським стандартам є для нас одним з пріоритетних питань.
На сьогоднішній день ми розробили та запровадили власні механізми ідентифікації овочевої продукції у відповідності до стандартів Програми Global G.A.P. Отриманий сертифікат Global G.A.P став не лише підтвердженням якості нашої продукції, але й засвідчив високий рівень свідомості та відповідальності перед споживачем.
На сьогоднішній день ми розробили та запровадили власні механізми ідентифікації овочевої продукції у відповідності до стандартів Програми Global G.A.P. Отриманий сертифікат Global G.A.P став не лише підтвердженням якості нашої продукції, але й засвідчив високий рівень свідомості та відповідальності перед споживачем.
Технологія зберігання
Технологія закладання продукції на зберігання починається за 14 днів до збору врожаю. Команда фахівців розпочинає моніторинг полів майбутніх постачальників, здійснює відбір проб продукції, збирає інформацію відносно проведених обробок. Відібрані зразки продукції направляються для комплексного фітопатологічного дослідження, результати якого дають розуміння того, як продукт себе проявить в процесі підготовки до зберігання і під час зберігання.