Спеціальні сучасні технологічні лінії забезпечують процеси полірування, сортування, калібрування та пакування для цибулі, моркви, буряку і картоплі. Обладнання було ретельно підібране та налагоджене голландськими, німецькими та данськими компаніями. Лінії калібрують та сортують продукцію за діаметром та довжиною, мають функцію мийки та полірування моркви.
Голландська лінія для обробки, калібрування та пакування цибулі здійснює обрізання стебла та сотрування цибулин за діаметром. Лінія має дві вагові станції і три автоматичні пакувальні машини для упаковки цібулі у сітку вагою від 1 до 25 кг в залежності від розміру упаковки.
Технологічна лінія з очистки, калібрування та упаковки капусти працює за голландською технологією. На лінії здійснюється очистка капусти від верхніх пелюсток за допомогою натиску повітря, чим забезпечує мінімальне травмування продукції. Спеціальний калібратор сортує капусту за вагою. Після калібрування капуста пакується у сітку.