Ключову роль у реалізації Стратегії розвитку бізнесу компанія "Грін Тім" покладає на нарощування власного потенціалу виробництва якісних овочів на землях господарства "Дніпровська Перлина".
Технічна інфраструктура господарства: склади для добрив, овочесховище для охолодження та тимчасового зберігання продукції, автомайстерня, житлові приміщення для обслуговуючого персоналу на 150 осіб – здатна повністю забезпечити повний цикл якісного технологічного процесу протягом календарного року.
Господарство «Дніпровська Перлина» має унікальні можливості для вирощування широкого спектру високоякісних культур, у тому числі ранніх, завдяки легким ґрунтам та сприятливому клімату. Поєднання можливостей виробника («Дніпровської Перлини») з досвідом ведучого регіонального гравця («Грін Тім») створює надійний безперервний ланцюжок постачання якісних овочів на внутрішній та зовнішній ринки.
• використання та підготовка якісного насінневого матеріалу;
• запровадження спільних технологій;
• сприятливі умови для запровадження Системи управління якістю;
• підготовка кваліфікованих кадрів з практичним досвідом роботи;
• можливість нарощування обсягів продукції високої якості;
• збільшення обсягів експорту.
Першим результатом реалізації Проекту власного вирощування стало отримання сертифікату GlobalG.A.P. на овочеву продукцію, вирощену на землях "Дніпровської Перлини": цибулю, капусту та червоний буряк.
Cертифікат GlobalG.A.P. - це визнання надійності та якості нашої продукції, можливість постачати овочі до супермаркетів Європи. На сьогоднішній день GlobalG.A.P. працює більш ніж у 100 країнах світу, що відкриває нові можливості для українських виробників.
Отриманий сертифікат GlobalG.A.P свідчить про те, що продукція бренду «Грін Тім» вирощена на безпечних ділянках, для працівників створено відповідні умови праці, утилізація відходів відбувається за стандартами, внесення пестицидів та добрив здійснюється за європейськими правилами і нормами, не порушується біологічне середовище. Тобто, стандарти GlobalG.A.P. спрямовані не лише на забезпечення кінцевого споживача якісною продукцією, яка не шкодить здоров’ю, але й на захист навколишнього середовища.