Субота, 12 вересня 2015 02:13

Виробнича лабораторія

 
 
Одним з важливих структурних підрозділів компанії є виробнича лабораторія, основною функцією якої є здійснення контролю якості на всіх етапах постачання, обробки і виробництва продукції. 
Під час вхідного контролю здійснюється відбір проб продукції з кожної машини в трьох різних точках. В лабораторії відібрані проби поділяються на фракції за видами браку, зважуються, а отримані показники переводяться у відсотки.
 
 
Компанія залишає за собою право відмовити у прийманні на зберігання партії продукту, якщо критичні показники суттєво впливають на термін холодного зберігання овочевої продукції. 
До таких показників належать:
• вміст гнилих плодів;
• уражені пліснявою, бактеріозами;
• зів’ялі, механічно пошкоджені на глибину 1 см;
• заражені кореневими кліщами, личинками мух;
• висока температура продукту: від 37 0 С;
• підморожені на полі овочі.
 
Окрім критичних показників визначаються нестандартні, такі як: деформовані, з природними тріщинками, оголені (для цибулі), пошкоджені с/х шкідниками, невідповідність за розміром та діаметром, наявність сортових домішок. Таким чином клієнт та відділ якості компанії отримують інформацію щодо якості продукції, яка заходить до овочесховища для зберігання.
  
Окрім критичних показників визначаються нестандартні, такі як: деформовані, з природними тріщинками, оголені (для цибулі), пошкоджені с/х шкідниками, невідповідність за розміром та діаметром, наявність сортових домішок. Таким чином клієнт та відділ якості компанії отримують інформацію щодо якості продукції, яка заходить до овочесховища для зберігання.
 
Про всі результати експертиз інформуються представники фермерських господарств, присутність яких при розвантаженні машин є обов’язковою. Якість продукції має ключове значення для роботи Компанії, тому дані про  результати вхідного контролю по кожній прийнятій на зберігання партії продукції доводяться до відома Генерального директора та керівників структурних підрозділів.
 
Окрім органолептичної оцінки лабораторія проводить вимірювання залишкової кількості нітратів, вмісту сухих речовин, контролює дотримання вимог специфікацій Наших замовників на кожному етапі виробництва.
 
Новим, але дуже важливим, напрямком розвитку лабораторії є проведення  комплексної фітопатологічної експертизи рослин. Виробнича лабораторія має у своєму розпорядженні високоякісне обладнання від провідних виробників лабораторного устаткування. Фахівці мають великий досвід роботи і щорічно проходять навчання з підвищення кваліфікації, є постійними учасниками конференцій і семінарів від провідних компаній аграрного сектору.
Останнє редагування Середа, 11 листопада 2015 10:23

Наші партнери

Підпишіться на нашу розсилку

Отримуйте корисну інформацію про пропозиції від компанії «Грін Тім» за допомогою Email!

Зворотній зв'язок