Цибуля очищена

У липні поточного року на території компанії "Грін Тім" введено в експлуатацію цех з очистки цибулі. Це новий перспективний вид виробничої діяльності для нашої компанії. Чищена цибуля користується високим попитом як на внутрішнььому, так і на зовнішньому ринку. Найвища якість продукції досягається за рахунок поєднання сучасного обладнання та кропіткоїї ручної праці.

Напівавтоматизована сучасна лінія з очистки цибулі, змонтована на виробництві, відповідає високим європейським стандартам щодо харчової безпеки продукції. Потужність нового виробництва – 10 тонн цибулі за зміну. Ведення в експлуатацію виробничої лінії з очистки цибулі дозволило створити на підприємстві 75 нових робочих місць.

Цій події передувала ретельна робота провідних спеціалістів компанії щодо аналізу відповідних сегментів світового та європейського ринків та ідентифікації потенціалу можливих клієнтів. Чищена цибуля користується неабияким попитом, і за умови високої якості херсонська цибуля має усі шанси скласти гідну конкуренцію польській цибулі на європейському ринку.

Також ретельно розглядались технічні можливості та методи очищення цибулі, їх переваги та недоліки.

Існують декілька автоматичних методів очищення цибулі від лушпиння: механічний та абразивний.

Механічний метод передбачає калібрування цибулі за розміром та обов’язкову орієнтацію по осі для коректного обрізання мочки та шийки цибулини, що потребує людської праці.

Абразивний метод очищення здійснюється в установках циклічної дії з абразивними валами та стінками. Цей метод також потребує ручної праці для остаточного очищення цибулі, при цьому утворюється велика кількість відходів та існує можливість зараження продукції від окремих хворих екземплярів, оскільки продукція обробляється в щільному контакті у спільній ємності.

Рішення щодо застосування напівавтоматизованої лінії з очистки цибулі з застосування ручної праці повністю себе виправдало. Висока якість продукції, відповідність вимогам безпеки та бездоганний товарний вигляд нашої продукції високо оцінили експерти та споживачі.

Виробнича лінія оснащена обладнанням від провідних європейських виробників. Для зважування, дозування та упаковки використовується обладнання від

Upmann Verpackungsmaschinen (Німеччина). Остаточна очистка опродукції на лінії здійснюється стисненим повітрям (компресор Alup, Німеччина). Упакована продукція перед відправленням проходить спеціальну перевірку на конвейерному металодетекторі (Interrol, Німеччина).

Перша продукція - очищена цибуля відмінної якості - зійшла з лінії 7 липня поточного року. А вже через тиждень перша партія херсонської цибулі торговельної марки "Грін Тім" у кількості 20 тонн була доставлена до пункту призначення – до старої доброї Великобританії.

На цей час до Англії вже відправлено більше 20 авторефрижераторів з очищеною цибулею, вирощеною та переробленою в Україні (м. Каховка).

Наразі компанія "Грін Тім" продовжує освоювати європейський ринок та вивчає нові можливості для нарощування експорту цибулі чищеної охолодженої.

Our partners

 

 

 

Subscribe

Subscribe to our news

Feedback